Votronic D+ simulator

49,95

Beschrijving

Votronic D+ simulator (3066)

Control Unit voor de detectie van de oplaad operatie in een 12 V Boord Systeem

Wanneer het nodig is dat aanvullende gebruikers alleen worden ingeschakeld, zodra de motor draait (de dynamo levert stroom), of indien gelijktijdig opladen van de batterij wordt vereist door parallellen van boord en startaccu over een cut-off relais, meestal wordt de D + contact van de dynamo gebruikt voor het regelen van een relais.

Vaak is dit contact niet toegankelijk in het voertuig, bestaat het niet meer op moderne dynamo’s, is niet beschikbaar bij een houderlichaam, of in het algemeen een spanning-onafhankelijke regeling gewenst is. De VOTRONIC D + Simulator is de oplossing. Het genereert voltage-gecontroleerde (zoals van de startaccu) de vereiste signaal voor een volgende krachtige (cut-off) relais. Nieuwe gevallen van toepassing zijn als gevolg voor de controle van extra verbruikers, die slechts kan worden geactiveerd, als de batterij voldoende is opgeladen, zoals de activering van de airconditioning tijdens het rijden, van een koelkast of van koelinstallaties 12 V boord operatie.

Een intelligente spanning evaluatie van de overstapservice drempels vermijdt controle fouten in geval van spanning druppels of pieken. De dynamische drempel erkenning vermijdt swingende rond de schakelpunten bij het inschakelen zeer grote ladingen. De weergave van de schakeltoestand wordt verricht door een LED.

Het elektronische systeem is beschermd tegen vocht; de verbinding wordt gemaakt in de achterste aansluitkast door middel van een plug-in type terminal schroef. De rating van de terminal is 12 V / 0,5 A, het is kortsluiting-proof en overload-proof en van het type PNP, plus output, belasting grond kant.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Votronic D+ simulator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *