Welkom in de winkel van Behage EU

Nieuwe producten

12 gedachten over “Welkom in de winkel van Behage EU

 1. Wat is het toch geweldig mooi dat er mensen zijn zoals Hans.
  Zijn service gaat werkelijk over grenzen.
  Onze satellietontvanger deet niks meer en met hulp van Hans via WhatsApp toch weer beeld, van onze oude schotel.
  Nogmaals dank. Groetjes uit Kals am Grossglockner

 2. Goede service,nieuwe zenderlijst geplaatst in onze Kathrein en geüpdatet,snelle service vriendelijke man

 3. Wir hatten ein Problem mit unserer Kathrein Sat. Antenne. Hans hat uns nach Terminabsprache toll geholfen. Ein wahrer Fachmann zu einem fairen Preis. Gerne wieder. Danke Hans !!!!

 4. Onze Kathrein antenne had geen ontvangst meer. Via de duitse site van Kathrein het adres van Hans Behage gekregen. Het eerste contact via de telefoon was heel prettig wat na persoonlijk contact nog eens bevestigt werd. Hans had het probleem heel snel ontdekt en tot onze tevredenheid verholpen .Wij zijn met een perfect werkende antenne op vacantie gegaan . Ook zag ik op de website dat er nog andere producten te koop waren , zoals een level systeem wat voor grotere campers misschien interessant is. Heb je problemen bel gerust misschien kan hij je ook helpen.

 5. Mijn Kathreinschotel kon geen satellieten meer vinden dus met Hans Behage gebeld .Hij heeft eerst per telefoon geprobeert om het te resetten wat niet lukte maar na ons gesprek wist hij het euvel al
  Een afspraak geregeld en op naar Cruquius Hij had al een kabeltje besteld bij Kathrein ,die volgens een bedrijf in Siegerswoude niet meer bestaat .Maar Hans kan alle onderdelen zo bestellen bij Kathrein.
  Dus mensen als er problemen zijn met de schotel op naar Cruquius
  Bedankt Hans

  Kerst Graansma

 6. Wat was ik blij dat ik via via aan het adres van Hans ben gekomen.
  Hij heeft met ontzettend veel geduld en na verschillende telefoontjes over en weer mij geholpen om de actuele zenderlijst op mijn Kathrein 940 receiver te krijgen.
  Hij stuurde zelfs zonder er om te vragen appjes met suggesties van wat er eventueel niet klopte.
  Hij dacht met de klant mee.
  Uiteindelijk is het allemaal gelukt en kunnen wij met onze vierkante Kathrein Schotel alles weer ontvangen.
  Hans bedankt, petje af.
  Gerard Geenevasen

 7. Op 7 december via onze caravandealer Reindersrekreatie in Friesland een afspraak bij Hans Behage om onze Kathrein vlakschotel om te bouwen naar een parabool schotel. Dit was nodig omdat de vlakschotel niet geschikt is om Astra 23.5 goed te ontvangen.
  Vlak voor aankomst een belletje naar Hans gedaan en bij aankomst stond hij ons al op te wachten. Alle benodigde onderdelen en gereedschap lag al klaar. Voordeel bij deze ombouw is dat de motor en grondplaat op het caravandak blijven zitten.
  In ongeveer 1 uur tijd was alles gemonteerd en was het testen geblazen. Geen enkel probleem en alles werkt perfect met een goede ontvangst!!
  Wij kunnen hem ook gewoon weer bedienen via ons TFT scherm in de caravan.
  Super blij mee voor nu en kunnen niet wachten om in het voorjaar zelf uit te testen met onze reizen.
  Bedankt voor de service en fijne ontvangst Hans!!

 8. 3 november bij Hans Behage geweest met mijn Katreinschotel
  Onze eerste kennismaking was een week of 4 geleden via de telefoon ging om een beugel voor de LNB ,was nergens meer te koop zij een groot bedrijf hier in Friesland .Besteld bij Hans en 2 dagen was het hier ,alle lof Hans.
  Twee weken geleden kontakt met dat bedrijf hier in Friesland mijn schotel zou niet meer te repareren zijn .want er zouden volgens hun geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn bij Katrein .Weer met Hans gebeld ,en deze man heeft alles in huis .Een nieuwe LNB en een gereviseerde Org Katrein Receiver.
  Een top mens op de juiste plaats Bedankt Hans

 9. 31-07-2021
  Weer bij Hans geweest met probleem met de schotel, met een nieuw onderdeel was het weer goed, bedankt Hans ook voor de prettige ontvangst.

 10. Hans heeft mijn programmalijst prima geupdate van de kathrein 940.
  Heeft ook nog alles getest en uitgelegd, en alles werkt prima, was perfect.
  Mochten er ooit nog problemen zijn kom ik zeker terug

 11. Hans heeft op onze camper levelsysteem geïnstalleerd. Geweldig werkt super . Keurig gemonteerd fijn bedrijf . Afgelopen jaar ook nog hulpluchtvering geïnstalleerd ook heel blij mee . Zeker een aanrading .???

 12. Vandaag onze kathreinschotel aangepast. Hans weet wat hij doet, denkt goed mee.
  De schotel werkt perfect. Bedankt zijn er blij mee.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *