NDS POWERSERVICE PLUS DC-DC Acculader 25/30/40/ Ah

309,00399,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Acculader voor de service-accu’s van uw camper of caravan

De Power Service Plus 25/30/40 is een speciale acculader voor service-accu’s van campers, caravans, boten en andere voertuigen. Deze accu’s hebben een andere laadcurve dan startaccu’s en vereisen daarom een andere wijze van opladen. De service-accu is bedoeld voor cyclisch gebruik. Dit is een continu proces waarin ze steeds weer ontladen en opgeladen worden.

Via zonnepanelen of de dynamo

De Power Service Plus 25/30/40 heeft een ingebouwde zonneregelaar/omvormer. Naast opladen via een wisselstroomdynamo is hij ook geschikt om te laden via zonnepanelen.

100% vol

U hoeft niet veel kilometers te maken om de serviceaccu volledig op te laden. De NDS Power Service Plus 25 laadt de accu op tot 25/30/40 ampère per uur en gaat door tot de accu 100% vol is. Deze acculader is geschikt voor gel, agm en natte loodzuur-accu’s.

Tot 2 keer zo snel laden

In de Power Service Plus 25/30/40 acculader zit een microprocessor die de accu tot 2 keer sneller oplaadt. U kiest het type accu dat u oplaadt via een schakelaar. De Power Service Plus lader geeft het hoogste rendement, ook tijdens stilstand of na langdurige onderbreking.

Technische gegevens

  • Laadstroom via wisselstroomdynamo: max. 25/30/40A (+/- 3%)
  • Laadstroom via zonnepaneel: max. 20A
  • Voltage: 12V
  • Soort accu’s: gel, agm en natte loodzuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NDS POWERSERVICE PLUS DC-DC Acculader 25/30/40/ Ah” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *