Maxxfan deluxe transparant dakluik ventilator

415,00

Categorie:

Beschrijving

De Maxxfan deluxe dakluik ventilator in de kleur transparant is geschikt om het klimaat in je voertuig zo ideaal mogelijk te maken.

Als ervaren kampeerder ken je het vast wel, altijd die hitte in je caravan of camper. Dat is dan vanaf nu voorgoed verleden tijd met deze Maxxfan deluxe dakluik ventilator. Dit dakluik met ventilator kan worden gebruikt voor de luchttoevoer en luchtafvoer. De maxxfan heeft een elektrische thermostaat, hiermee kun je eenvoudig de gewenste temperatuur in stellen.

Vind je een dakairco ook maar lastig monteren en duur in aanschaf? Dan is deze Maxxfann deluxe een ideaal alternatief. De montage gaat namelijk heel eenvoudig op de plek van een 40 x 40 dakluik. Ook hoef je niet een zware unit, zoals bij een dakairco, op het dak te tillen. Het dakluik is werkzaam op 12 volt en is ook gemakkelijk aan te sluiten.

Deze Maxxfan is uitgevoerd met een transparante kap. Het voordeel van een transparante kap is dat hier je geen verlies hebt van daglicht, altijd lekker licht in je voertuig. Daarnaast is het dakluik voorzien van een gepatenteerde raincover. Je kunt dit dakluik met ventilator dus bij alle omstandigheden goed gebruiken!

De Maxxfan wordt compleet geleverd met een makkelijk te bedienen afstandsbediening, zo kun je lekker op je bank blijven zitten en toch de temperatuur instellen! Buitengewoon relax!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maxxfan deluxe transparant dakluik ventilator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *