APEBOX CI BNL S2+C/T2 SC/CI+, USB PVR, 12V, M7 / Ziggo

94,95

APEBOX CI Extern IR Oog  Meerprijs 12,95 Euro

Dit IR oog is bedoeld om aan te sluiten op de APEBOX CI. Hiermee is het mogelijk om de ontvanger in een kast weg te bouwen en het IR oog aan de buitenkant van de kast of bij de TV te plaatsen.

Beschrijving

APEBOX CI Benelux, Geschikt voor o.a. Canal Digitaal, Digitenne en Ziggo

De APEBOX CI is onze vervanger voor de Edision Piccollo BNL. Een combo ontvanger die voorzien is van een DVB-S2, DVB-C/T2 tuner. En is hiermee van alle markten thuis, zo kan men met deze ontvanger kijken naar de kanalen van de aanbieders KPN (FTA Digitenne), Canal Digitaal en Ziggo. Naast deze ontvangstmogelijkheden is deze tuner ook voorzien van een netwerkinterface, waarmee men naar o.a. IPTV kan kijken.

Codec

Ook deze ontvanger is voorzien van de H.265/ HEVC codec en kan hiermee overweg met de signalen die uit worden gezonden in dit formaat, zoals KPN met Digitenne doet.

Netwerkfunctionaliteit

Deze ontvanger is heeft een 10/100 netwerkinterface, waarmee de ontvanger met het internet kan worden verbonden. Zo kan men content streamen vanaf de telefoon of tablet via het DLNA protocol en is de app IPTV stalker aanwezig, hiermee kan er naar IPTV worden gekeken (een abonnement is benodigd). Ook kan de APEBOX CI overweg met M3U bestanden.

Recreatie

De APEBOX CI is zeer geschikt voor recreatief gebruik als 12 volt ontvanger. Deze is namelijk voorzien van een gestabiliseerde 12V aansluiting die gebruikt kan worden van 9V t/m 18 Volt. Ook is deze settopbox zeer eenvoudig en snel te installeren. Het Nederlandse menu wijst zich vanzelf.

IR oog

De APEBOX CI BENELUX heeft een aansluiting voor een IR oog, hiermee kan de optionele IR oog van APEBOX worden aangesloten en de decoder weg worden gewerkt in een kast.

SCAN types

De Benelux editie is standaard voorzien van een fastscan voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen, Telesat, Ziggo en Digitenne. Hiermee worden alle kanalen automatisch op de juiste standaard volgorde gezet.

In de Doos

  • APEBOX CI
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Aansluitingen

Belangrijke specificaties

  • Afmetingen LxBxH: 220 mm x 170 mmx 40 mm
  • Gewicht: 585 Gram
  • Chipset: ALI M3529
  • RAM: 256 MB DDR3
  • Flash Memory: 8 MB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “APEBOX CI BNL S2+C/T2 SC/CI+, USB PVR, 12V, M7 / Ziggo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *