Teleco Telesat BT 85

1.515,00

Categorie:

Beschrijving

Teleco TeleSat 85 cm automatische schotelantenne

De TeleSat serie is de voordelige keuze van Teleco. De TeleSat 85 is een automatische HD schotelantenne met wandbedieningspaneel en 10 voorgeprogrammeeerde satellieten in het geheugen. Dit zijn: Astra 19, Hot Bird, Astra 23 (Canal Digitaal), Eutelsat 5W, Eutelsat 9 (Joyne), Eutelsat 16, Astra 28, Hispasat, Turksat, internet.

Deze automatische schotelantenne is voorzien van een veiligheidssysteem waardoor de antenne automatisch inklapt als het voertuig gestart wordt. Het systeem kan met elke willekeurige HD satellietontvanger worden gecombineerd. Het instellen van de schotel is kinderlijk eenvoudig. Alle handelingen worden verricht door middel van een eenvoudig wandpaneel met slechts 3 toetsen!

Deze satellietantenne is optioneel ook te bedienen via een APP op de smartphone, door de antenne met het CI-BUS interface aan te sluiten op de nieuwe TELECO HUB.

Voor gebruik in Zuid-Europa adviseren wij het gebruik van een 85cm schotel voor de ontvangst van Canal Digitaal en Joyne.

In Centraal- Europa volstaat ook de 65 cm variant voor € 1440,00

Eenvoudige bediening
Lage opbouwhoogte 20,2 cm
Wegrijbeveiliging
o.a. Astra 3 (Canal Digitaal), Eutelsat 9 (Joyne)
Ook voor Zuid-Europa

85 cm schotelblad
Afmetingen (lxbxh): 78 x 85 x 20,2 cm
Gewicht dakunit: 10,6 kg
Inclusief single lnb
Bedieningspaneel met 3 knoppen
Wegrijdbeveiliging
Ingeprogrammeerde satellieten: Astra 19, Hot Bird, Astra 23 (Canal Digitaal), Eutelsat 5W, Eutelsat 9 (Joyne), Eutelsat 16, Astra 28, Hispasat, Turksat
Geleverd inclusief waterdichte dakdoorvoer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teleco Telesat BT 85” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *