Joyne CI module

99,00

Joyne CI module

Voor een Abonnement

 

Categorie:

Beschrijving

Joyne CI+ module inclusief kaart satelliet Eutelsat 9B oost

Hardware voor een vereist optioneel abonnement op Joyne, Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet.  De module is geschikt voor zowel CI als ook CI+ ontvangers, flexibel in te zetten door flexibele abonnementsvormen én flexibele periode!

– dual decoding (twee kanalen tegelijk decoderen mogelijk)
– zeer lichte en duurzame constructie

Eutelsat 9B is ideaal voor Caravan, Camper, Boot, Binnenvaart schepen, Vrachtwagens, of natuurlijk gewoon thuis, enz. Door de sterke uitzending en ruimschoots rond heel europa is dit in centraal europa met 45 cm schotel te voldoen en daar buiten met 65 cm schotel.

Uitzendingen zijn via abonnementsvorm in Conax codering via de Eutelsat satelliet op 9 graden Oost te ontvangen. De positie van de Eutelsat 9B satelliet, op 9 graden Oost, biedt voor de tv-kijker vele voordelen. De nieuwste satelliet binnen de omvangrijke vloot van Eutelsat satellieten is in januari 2016 gelanceerd. Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt. De “footprint” (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden! Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel. Wilt u JOYNE in Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joyne CI module” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *